2017. március 13.

Díjazták a legfiatalabb dm márkát

A dmBio termékei bio élelmiszer kategóriában érdemelték ki a megtisztelő címet.

Átadták az Év terméke elismeréseket, a zsűri döntése és a magyar fogyasztók értékelése alapján a bio élelmiszer kategória győztese 2017-ben ismét a dmBio márka lett.

A díjazottakat a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték kategóriánként.

A dm polcaira 2015 tavaszán érkezett meg a 25. dm márka, a szortimentben mára több, mint 440 terméket találnak a vásárlók. A kínálatban bébi menük, bébi tej-és gabonapépek, direktlevek, zöldséglevek találhatók meg, folyamatosan érkeztek a polcokra a paradicsomos termékek, olajak, főzőkrémek, mézek extra dzsemek, magkrémek, pelyhek, sütési hozzávalók, lisztek, aszalt gyümölcsök és magvak, crunchy müzlik, növényi pástétomok, vegetáriánus kenyérfeltétek, gyümölcsszeletek.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a legfiatalabb dm márka másodszorra nyerte el az Év terméke elismerést. A tudatos étkezés a dm egészséges életmódot támogató törekvésének egyik legfontosabb eleme, a dmBio bevezetésével elérhető áron kínálunk vásárlóinknak kiváló minőségű bio termékeket” – hangsúlyozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.