2017. március 13.

Díjazták a legfiatalabb dm márkát

A dmBio termékei bio élelmiszer kategóriában érdemelték ki a megtisztelő címet.

Átadták az Év terméke elismeréseket, a zsűri döntése és a magyar fogyasztók értékelése alapján a bio élelmiszer kategória győztese 2017-ben ismét a dmBio márka lett.

A díjazottakat a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték kategóriánként.

A dm polcaira 2015 tavaszán érkezett meg a 25. dm márka, a szortimentben mára több, mint 440 terméket találnak a vásárlók. A kínálatban bébi menük, bébi tej-és gabonapépek, direktlevek, zöldséglevek találhatók meg, folyamatosan érkeztek a polcokra a paradicsomos termékek, olajak, főzőkrémek, mézek extra dzsemek, magkrémek, pelyhek, sütési hozzávalók, lisztek, aszalt gyümölcsök és magvak, crunchy müzlik, növényi pástétomok, vegetáriánus kenyérfeltétek, gyümölcsszeletek.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a legfiatalabb dm márka másodszorra nyerte el az Év terméke elismerést. A tudatos étkezés a dm egészséges életmódot támogató törekvésének egyik legfontosabb eleme, a dmBio bevezetésével elérhető áron kínálunk vásárlóinknak kiváló minőségű bio termékeket” – hangsúlyozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.