2017. október 27.

Díjazták a legjobban teljesítő márkákat

Idén már második alkalommal adták át a BrandExcellence elismerést, amely az elmúlt egy év legkiválóbb márkaépítési teljesítményét elismerő szakmai díj.

Az értékelés első lépésként egy több száz FMCG, OTC és pénzügyi szolgáltató márkát tartalmazó listából a GfK 100 fős ismertség-kedveltség mérésből a Brand Excellence kutatócsoport választotta ki a szektorok legismertebb és legkedveltebb márkáit. Az FMCG és OTC márkáknál a kutatócsoport figyelembe vette még az elmúlt két év penetráció, volumen- és a lojalitás változási adatokat is. A végeredménynél a listák TOP 3 márkáinak eredményeit az elmúlt évek marketing teljesítményeivel súlyozta a szakmai zsűri. A díjátadóra ma a BrandFestivalon került sor.

A díjazottak:

360° BrandExcellence díj:

Pénzügyi szektor: OTP

OTC: Magne B6

FMCG: Balaton

Online BrandExcellence díj: MagnetBank

A zsűri tagjai:

Dr. Fazekas Ildikó főtitkár, Önszabályozó Reklám Testület

Oláh Alexandra marketing igazgató, jófogás.hu

Dr. László Géza igazgató, Superbrands Magyarország

Dr. Berkes Péter szakmai igazgató, BrandFestival

Vágvölgy Mihály managing partner, DeepInsight

 

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.