2015. augusztus 12.

Díjazzák a bloggereket

A Cosmopolitan magazin és az AVON közös pályázatot hirdet, melyen öt plusz egy kategóriában keresik Magyarország legjobb blogjait.

A Cosmopolitan és az AVON a tavalyi évben meghirdetett díjátadó sikere után idén ismét keresi 2015 legsikeresebb blogjait, melyek valamilyen szempontból kiemelkednek a hazai kínálatból és a legjobban megfelelnek az olvasók elvárásainak, igényeinek. A Digital Divas bloggerpályázatára szeptember 11-ig várják a jelentkezőket, mégpedig öt különböző kategóriában. A verseny végén szakmai zsűri díjazza az Év Divatbloggerét, az Év Szépségbloggerét, az Év Vloggerét, az Év Feltörekvő Bloggerét, valamint az Év Legdizájnosabb Blogját. A szakmai zsűri döntése mellett egy szerencsés blogger közönségdíjazásban részesülhet.

A szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Végh-Kósa Anita, az AVON kommunikációs vezetője, Kustánczi Norbert, a hír24 főszerkesztője, Bíró Pál, a YouTube magyarországi managere, valamint Lilu, műsorvezető és divatblogger kaptak helyet.

Az eredményhirdetésre a 2015. október 25-én megrendezett Digital Divas bloggerkonferencián kerül sor, ahol szakmai előadásokon is részt vehetnek az érdeklődő bloggerek.

A pályázat jelentkezési feltételei és további információk itt érhetőek el.