2017. október 31.

Díjesőben részesült a Goodwill Communications

Négy kategóriában is első helyezést ért el a magyar Goodwill Communications kommunikációs ügynökség Kiotóban, a világ egyik legnagyobb, független ügynökségeket tömörítő hálózata, a PRGN éves Best Practice versenyén.

Rangos nemzetközi kommunikációs szakmai elismerésben részesült a Goodwill Communications. Az elsősorban üzleti és stratégiai kommunikációs ügynökség munkáját összesen öt kategóriában díjazták a világ egyik legnagyobb, független kommunikációs cégeket tömörítő hálózata, a Public Relations Global Network (PRGN) éves díjátadó ünnepségén, Kiotóban. A cég az első helyezettnek járó díjakat vihette haza az „Employer Branding, a „Fogyasztói kommunikáció – Szolgáltatások”, a „Content Marketing”, valamint a „Pénzügyi kommunikáció, tranzakciók és befektetői kapcsolatok”, illetve a bronzot az „Integrált kampányok” kategóriában.

Öt éve vagyunk tagjai a hat kontinensről több mint 50 ügynökséget tömörítő hálózatnak, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a kiotói szereplésünk jelenti számunkra PRGN-es pályafutásunk eddigi legnagyobb sikerét. Valamennyi kategóriában nagyon erős mezőnnyel kellett megküzdenünk, így a négy első, illetve a harmadik helyezésünket a nemzetközi PR-szcéna egyértelmű elismerésének tekintjük.” – mondta Kondor Anna, a Goodwill Communications alapítója és ügyvezető partnere.

A Goodwill első helyezést ért el a pénzügyi és befektetői kommunikáció kategóriájában az Alteo Nyrt. 2016. év végi tőzsdei részvénykibocsátásának kampányával, az employer branding kategóriában a Danubius Hotels „Munkatársi értékprogram” nevű programjának eredményes támogatásával, a content marketing kategóriában a VállalkozókFóruma nevű KKV portál eredményes üzemeltetésével, valamint a fogyasztói szolgáltatások kommunikációja terén a Discovery Networks Mosquito című új sorozatának bevezetése kapcsán alkalmazott kreatív eszközeivel. Bronzéremmel, pedig az integrált kampányok kategóriában jutalmazták a magyar ügynökséget egy nemzetközi ügyvédi iroda toborzó kampánya során a jogi pályára készülő hazai Y-generációs fiatalok elérése érdekében bevetett alternatív eszközökért és megoldásokért.

„Külön öröm számunkra, hogy olyan területeken értünk el sikereket a PRGN nemzetközi versenyén, amelyekre évek óta jelentős hangsúlyt fektetünk. – mondta Jelinek Gábor, a Goodwill Communications partnere, a PRGN elnökségi tagja - A Goodwill kezdetektől fogva aktív a tőkepiaci kommunikációban, így a pénzügyi és tranzakciós kommunikáció kategóriájában elért első helyünk ennek a sokéves gyakorlatnak a megkoronázása. A content marketing és az employer branding két olyan terület, amelyekbe évek óta invesztálunk, és komoly hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink számára, míg a fogyasztói kommunikáció talán a legfiatalabb szakmai terület a Goodwillnél, bár itt is többéves tapasztalatokkal rendelkezünk, elsősorban a pénzügyi és egyéb szolgáltatások kommunikációja terén.”

Az idén 25. születésnapját ünneplő PRGN globális kommunikációs ügynökségi hálózat tagjai minden évben kétszer, tavasszal és ősszel találkoznak a szakmai tudásmegosztás és szolgáltatásfejlesztés érdekében. Az őszi találkozó az éves Best Practice verseny jegyében telik, ahol idén 20 kategóriában osztottak díjakat a tagság által a legjobbnak szavazott ügynökségi nevezések között. A világszerte több mint 40 országból 51 ügynökséget tömörítő szervezet tagjai idén egészen pontosan 100 kampányt neveztek 121 nevezésben (azonos kampányokat több kategóriába is lehetett nevezni) a különféle kategóriákba a pénzügyi kommunikációtól kezdve a kríziskommunikáción és az employer brandingen át a közösségimédia-megoldásokig.

A díjkiosztó gálán a Goodwill Communications után a második legeredményesebb ügynökség a lengyel Multi Communications lett két arany, egy ezüst és egy bronz díjjal, a harmadik pedig a holland Evident P.R. két arannyal és két ezüsttel. A legtöbb dobogós helyezést (három ezüst és három bronz) idén a londoni Spider PR érte el, amely 19 nevezéséből hatot díjra váltott. Öt-öt díjjal gazdagodott a Goodwill Communications mellett a Multi Communications, valamint a chicagói L.C. Williams & Associates is.

2012 őszén, a Goodwill Communications csatlakozásakor a PRGN 42 tagot számlált, a globális hálózat pedig azóta is évről évre bővíti tagságát. Idén, a díjkiosztóval egy időben három kommunikációs ügynökség is csatlakozott a csoporthoz: a mexikói Another Company, a malajziai Perspective Strategies és a brazil SMARTPR. Mindhárom cég komoly tapasztalattal rendelkezik a kommunikációs szektorban, ügyfelei vezető multinacionális cégek közül kerülnek ki. Ezzel még színesebbé vált a tagság összetétele, illetve globálisan jelentősen nőtt a PRGN jelenléte.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.