2016. november 09.

Divatbemutatón a Toyota

A Marie Claire Fashion Days előestéjén megrendezett Toyota C-HR Fashion Night keretében mutatkozik be az új modell.

A Toyota vadonatúj modellje, a futurisztikus dizájnt a legfejlettebb, környezetbarát hybrid meghajtással és aktív biztonsági rendszerekkel ötvöző C-HR a Marie Claire Fashion Days előestéjén mutatkozik be a hazai közönségnek.

A csütörtök este kezdődő esemény kapcsán, amelyen a NUBU exkluzív divatbemutatója mellett Király Viktor is fellép, számos hazai híresség is jelezte részvételét, ami jól mutatja, milyen széles kört szólít meg az új modell. A Toyota kiemelt partnerei és flottaügyfelei, illetve a hazai divat-, zenei- és színházi világ ismert szereplői mellett korlátozott számban ugyan, de lehetővé tette azt is, hogy a C-HR és a divat iránt érdeklődők is részt vegyenek az eseményen.

„A Toyota jól ismert modelljeinek megbízhatóságáról, a környezetbarát hybrid, plug-in hybrid és üzemanyagcellás hidrogén meghajtásról, valamint forradalmi, jövőbemutató technológiáiról, prémium márkánkkal, a Lexussal ellentétben ugyanakkor a Toyotát korábban kevesen azonosították a divattal és a trendteremtő dizájnnal. Az új C-HR, minden idők talán legszebb Toyotája ugyanakkor a merész, lenyűgöző dizájnt a legfejlettebb meghajtási láncokkal és technológiákkal ötvözve új, hihetetlenül izgalmas korszakot nyit a vállalat életében” – fogalmaz Varga Zsombor, a Toyota és Lexus márkák hazai kommunikációjáért felelős vezetője.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.