2017. november 16.

Divathónap a repülőtéren

Novemberben a divaté a főszerep a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér promóciós színpadán.

A SkyCourtban felállított úgynevezett pop-up shop olyan márkákat ismertet meg közelebbről az érdeklődőkkel, amelyek ruhatárunk hasznos darabjait ajánlják, mind üzleti út, mind városnézés esetén. Legyen szó akár egy otthon felejtett nyakkendőről, egy csinos és vidám őszi kabátról vagy éppen egy kényelmes tornacipőről. A promócióban részt vevő márkák úgy lettek összeállítva, hogy a lehető legváltozatosabb stíluskavalkádot vonultassák fel, ahol mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő ruhadarabokat.

Az utasok az itt található termékeken keresztül és a hostessek segítségével közelebbről megismerhetik a márkákat, azok minőségét és különleges darabjait, illetve áttekinthetik a promócióban részt vevő üzletek egyedi ajánlatait.

VETEX

Ráadásul attól sem kell tartani, hogy a tranzitban vásárolt termékek nem férnek el a kézipoggyászban, hiszen minden olyan utas, aki a meghatározott üzletek valamelyikében vásárol, ajándékba kap egyet a Budapest Airport egyedi tervezésű VETEX táskáiból, amelyet nem kötnek a kézipoggyászokra vonatkozó szabályok.

Így vásárolnak autót a magyarok

35 perce

A Best Cars kutatás keretében, rekordszámú magyar kitöltő részvételével megvalósult felmérésből kiderül, milyen márkákat választanak, új vagy használt autót preferálnak és mit gondolnak a dízelmotorról a vezetők.