2016. szeptember 05.

Divattervezővel szerződött a Lexus

Zang Toi ismert nemzetközi divattervezővel kötött nem mindennapi együttműködést az autógyártó. Saját Lexus-kollekcióban fogadják majd a látogatókat a 2016/2017-es autószalonokon.

A Couture kollekció szeptemberben, a Miami Autószalonon lesz először látható, míg a sajtónapokra szánt öltözetek 2017 januárjában, a Detroiti Autószalonon mutatkoznak be. A kollekció a divat legfelső szinte és a luxusautók világa között teremt kapcsolatot, azokra az értékekre - a részletekbe menő figyelemre és a kézműves minőségre - alapozva, amelyek a divattervező munkásságát éppúgy jellemzik, mint az autómárka termékeit – közölte portálunkkal a társaság.

Zang Toi kollekciója négy egyedi megjelenésből áll: ezzel a Lexus az egyetlen olyan autómárka a világon, amely minden egyes termékspecialistát testre szabott, kézzel készített öltözékbe bújtat az autószalonokon. A kifinomult, kézműves minőség tetten érhető az olyan részletekben, mint a hajtókák kézzel elvarrott öltései, a kézzel felvarrott gyöngyök, vagy a minden ruhán megtalálható hímzés.

Zang Toi személyesen szabta a csapat tagjaira a ruhadarabokat. Az egyedi darabok és kiegészítők egytől egyig New Yorkban készülnek majd, beleértve a franciaországi Lyonból származó, kézzel vert csipkével díszített, kézzel szőtt ruhát, vagy a kötött ABC-pulóvert, amelybe kézzel hímezték bele a Lexus 'L' betűjét. A kollekciót olyan klasszikus stílusú darabok teszik teljessé, mint a kontrasztos szürke ujjakkal és álló gallérral díszített, merész szabású zakó.

Címkék: bulvár lexus divat