2019. augusztus 08.

Dizájnpályázatot hirdet a Fjällräven

2019 augusztusában három héten keresztül limitált szériás Kånken Art táskákat nyerhetnek a Fjällräven dizájnversenyének legkreatívabb résztvevői.

Az eredetileg iskolatáskának tervezett Kånken hátizsákok az elmúlt évtizedekben a Fjällräven márka ikonikus termékeivé váltak. A Fjällräven felhívásának célja, hogy a pályázók szabadjára engedjék képzeletüket és minél egyedibben dekorálják ki Kånken hátizsákjukat. A díszítéshez bármilyen eszközt és módszert alkalmazhatnak, a festéstől a hímzésen át egészen a kitűzők használatáig.

A pályázaton való részvételhez a dekorált hátizsákokról készült képeket augusztus 1-25. között a nevezőknek fel kell tölteniük saját Instagram oldalukra a #kankenart hashtag és a @kankenofficial említésével. A legjobbnak ítélt pályaműveket a Kånken megosztja a hivatalos Instagram oldalán, valamint a pályázati időszak végén tíz szerencsés nyertes Kånken Art hátizsákot nyer majd.

A Fjällräven Kånken hátizsákjának megalkotásakor kiemelt szempont volt, hogy olyan iskolatáskát alkossanak, amely képes enyhíteni a diákok hátfájdalmait, melyet az akkor divatos oldaltáskák okoztak. A termék 1978-as bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvend, hiszen kényelmes és praktikus kialakításának köszönhetően egyaránt lehet divatos városi kiegészítő és praktikus túrafelszerelés - írják.

A 2019-es Kånken Art kollekció táskáinak mintázatát Cecilia Heikkilä és Erik Olovsson, svéd dizájnerek tervezték, akik a jellegzetes svéd formavilágot, valamint az ember és természet közötti színes, de törékeny kapcsolatot jelenítették meg a hátizsákokon.

Megvannak 2019 legjobb honlapjai

12 órája

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.