2011. november 10.

Dönget a TV2 gazdája

Jövedelmező növekedési pályán maradt a ProSiebenSat.1 Csoport – áll a hivatalos közlésben. Minden lényeges mutató megugrott.

Jövedelmező növekedési pályán maradt a ProSiebenSat.1 Csoport – áll a hivatalos közlésben. Minden lényeges mutató megugrott.

A médiacsoport forgalma 594,5 millió euró volt a harmadik negyedévben – ez 8,9 százalékkal több, mint az előző esztendő azonos időszakában. Az egyszeri hatásoktól megtisztított EBITDA 163,6 millió volt – ez 19,5 százalékos növekedés. A hollandiai üzletág eladása miatt jelentősen megugrott a tiszta nyereség. Most 340,3 millió volt, ami 307,8 millióval több, mint egy évvel korábban.

Egy újabb rekordév célegyenesében vagyunk – kommentálta a számokat Thomas Ebeling konszernfőnök, aki szerint a szeptember végén zárult három hónapban is nagy lépést tett a cég afelé, hogy erősítse tévés és más digitális pozícióit.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.