2011. november 10.

Dönget a TV2 gazdája

Jövedelmező növekedési pályán maradt a ProSiebenSat.1 Csoport – áll a hivatalos közlésben. Minden lényeges mutató megugrott.

Jövedelmező növekedési pályán maradt a ProSiebenSat.1 Csoport – áll a hivatalos közlésben. Minden lényeges mutató megugrott.

A médiacsoport forgalma 594,5 millió euró volt a harmadik negyedévben – ez 8,9 százalékkal több, mint az előző esztendő azonos időszakában. Az egyszeri hatásoktól megtisztított EBITDA 163,6 millió volt – ez 19,5 százalékos növekedés. A hollandiai üzletág eladása miatt jelentősen megugrott a tiszta nyereség. Most 340,3 millió volt, ami 307,8 millióval több, mint egy évvel korábban.

Egy újabb rekordév célegyenesében vagyunk – kommentálta a számokat Thomas Ebeling konszernfőnök, aki szerint a szeptember végén zárult három hónapban is nagy lépést tett a cég afelé, hogy erősítse tévés és más digitális pozícióit.

Munkában az ÖRT új főtitkára

12 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

17 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.