2016. április 25.

Dupla Voltaren a ::progressive::-nek

Idén a ::progressive:: reklámügynökség gondozásában valósulhat meg a Voltaren Emulgél Forte és a Voltaren Emulgél 1% integrált kommunikációs kampánya.

A két kampány célcsoportja az aktív életmódot folytató, fiatalabb korosztálytól egészen az időskorúakig terjed, ezért a népszerűsítő stratégiákat összehangoltan, egymást kiegészítve kellett felépítenie az ügynökségnek. A ::progressive:: feladata a BTL aktivitások teljes körű megvalósítása, beleértve a kreatív tervezést, rendezvényszervezést, valamint a digitális fejlesztéseket.

A Voltaren Emulgél Forte kampányát ATL oldalról a MediaCom médiaügynökség, PR oldalról pedig a Glázer & Glázer VIPR Kommunikációs Ügynökség támogatja – közölte portálunkkal a cég.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

3 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

3 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.