2017. augusztus 14.

E-kereskedelmi gyűjtőoldallal jelentkezett a Neo

A digitális ügynökség ezúttal az iskolakezdési akciókat szervezte egy helyre.

A Nyárzuhanás oldalon a szülők a tanévkezdéshez, sőt, tágabb értelemben az anyukákhoz, családhoz, őszhöz kapcsolódó kedvezmények közül mazsolázhatnak.

A site-on elérhető akciók augusztus 14. és 20. között érvényesek. A kedvezményező kereskedők között megtalálhatóak a legnagyobb webáruházak csakúgy, mint a kisebb speciális webshopok.

A Nyárzuhanást népszerűsítő kampányban szokatlan, anim gif bannereket használ a reklámvakság elkerülésének céljával. Továbbá programmatic rendszerekben forgalomterelő, dinamikusan változó kreatívok jelennek meg rotálva a számtalan különböző akciót. Az online hirdetések mellett rádiós szpotok is segítik, hogy az egyhetes időszakban minél többen eljussanak a Nyárzuhanás.hu-ra.

Az oldal főtámogatója a Mastercard, aki számára a bankkártya használat ösztönzését és az ezzel kapcsolatos edukációt biztosítja a Nyárzuhanás. Az eseményben résztvevő e-kereskedők felé pedig a Magyar Posta csomagküldő szolgáltatása, az MPL jelenik meg B2B kommunikációval.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.