2014. július 30.

EFFIE: A Havas és a PHD is aktívan neveztek

Minden idők eddigi legtöbb nevezése - közel 150 pályamű - érkezett az idei, 13. hazai EFFIE-re. A legtöbb nevezés a Y&R nevéhez fűződik.

Minden idők eddigi legtöbb nevezése - közel 150 pályamű - érkezett az idei, 13. hazai EFFIE-re. A legtöbb nevezés a Y&R nevéhez fűződik.

A szervezők szerint a nevezési rekordban szerepe van a verseny meghirdetését követően rendezett EFFIE workshopnak és a felhasználóbarát online nevezési rendszernek is. Idén 47 pályázó száll versenybe a díjért.

A legtöbb pályázat az Image kampány kategóriába érkezett, de számos nevezést adtak le a TCR, a Bevezető kampány, a Kis költségvetésű kampány, és a Hosszútávú hatékonyság kategóriában is. Az ügynökségek által benyújtott pályázatok számát tekintve a Y&R 11 nevezéssel vezeti a mezőnyt, őket követi az ACG Reklámügynökség és a kirowskiIsobar 9-9 nevezéssel, majd a Havas Media és a PHD 7-7 pályázattal.

A szeptember 4-5-i zsűrizést megelőzően a beérkezett pályamunkákat egy kutatókból álló független auditor bizottság kontrollálja. A pályaművek bírálatát ez alkalommal is a kommunikációs iparág közel 100 jeles képviselője fogja végezni, szigorú titoktartási kötelezettség mellett. A döntőbe jutott pályázók közzétételét követően az eredményhirdetés november 7-én lesz a Díjátadó Gálaesten a Vígadó Dísztermében.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.