2012. június 14.

EFFIE: új határidő

A szervezők egy héttel meghosszabbítják a pályázatok beadásának határidejét, az új nevezési határidő: június 22.

A nevezni szándékozók kérésének eleget téve a szervezők meghosszabbítják egy héttel a pályázatok beadásának határidejét, az új nevezési határidő: június 22.

A szervezők – a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége -, június 22-ig meghosszabbítják a nevezési határidőt.

A májusi EFFIE workshopon is ismertetett kategóriákba várják a nevezéseket, köztük az idei új "Big marketing idea" kategóriában. A tavaly bevezetett kategóriákba (kis költségvetésű kampányok, a tartósan, több éven át sikeres kommunikációk, a gyógyszerek, a B2B kommunikációk, a bevezető kampányok és a kereskedelmi kommunikáció) idén is lehet pályaművet beadni. Az új struktúra lehetővé teszi a több kategóriába való egyidejű nevezést is (pl. telekommunikációs szolgáltatás bevezető kampánya).

A workshopon elhangzottak  gyakorlati segítséget kívánnak adni a pályázni szándékozóknak. A kapcsolódó anyagok elérhetők az EFFIE honlapján. A pályázó ügynökségek online, a verseny odlalán adhatják be nevezéseiket és pályamunkáikat. A zsűri szeptember elején értékeli a döntőbe jutott alkotásokat, a Díjátadó Gálaestre a Nemzeti Színházban kerül sor 2012. október 12-én.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)