2012. június 14.

EFFIE: új határidő

A szervezők egy héttel meghosszabbítják a pályázatok beadásának határidejét, az új nevezési határidő: június 22.

A nevezni szándékozók kérésének eleget téve a szervezők meghosszabbítják egy héttel a pályázatok beadásának határidejét, az új nevezési határidő: június 22.

A szervezők – a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége -, június 22-ig meghosszabbítják a nevezési határidőt.

A májusi EFFIE workshopon is ismertetett kategóriákba várják a nevezéseket, köztük az idei új "Big marketing idea" kategóriában. A tavaly bevezetett kategóriákba (kis költségvetésű kampányok, a tartósan, több éven át sikeres kommunikációk, a gyógyszerek, a B2B kommunikációk, a bevezető kampányok és a kereskedelmi kommunikáció) idén is lehet pályaművet beadni. Az új struktúra lehetővé teszi a több kategóriába való egyidejű nevezést is (pl. telekommunikációs szolgáltatás bevezető kampánya).

A workshopon elhangzottak  gyakorlati segítséget kívánnak adni a pályázni szándékozóknak. A kapcsolódó anyagok elérhetők az EFFIE honlapján. A pályázó ügynökségek online, a verseny odlalán adhatják be nevezéseiket és pályamunkáikat. A zsűri szeptember elején értékeli a döntőbe jutott alkotásokat, a Díjátadó Gálaestre a Nemzeti Színházban kerül sor 2012. október 12-én.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.