2016. március 03.

ELMŰ-ÉMÁSZ tendert nyert a Vermis

A Vermis Production online ügynökség nyerte meg az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport tenderét, amelynek keretében egyéves megbízást kapott az enHome üzletág tevékenységének népszerűsítésére.

Az együttműködés keretében a Vermis Production elsősorban performancia marketing megoldásokkal, lead-generáló aktivitásokkal segíti az enHome értékesítési tevékenységét. Az ügynökség a tender keretében megbízást kapott továbbá az üzletág közösségi aktivitásainak kezelésére és a hozzá tartozó platformok menedzselésére. A kampányok tervezése során az ügynökség komplex megoldásokat szállít a napelemes rendszerek, illetve a decentralizált energiatermelés népszerűsítésére.

Az enHome az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport új üzletágaként megújuló energiaforrásokra alapozott megoldásokat kínál országszerte. Az enHome célja, hogy ezeket a technológiákat – teljes körű és kulcsrakész szolgáltatásai segítségével – minél szélesebb körben elérhetővé tegye, és Magyarországon egyre több háztartás számára biztosítson energiatermelést illetve -fogyasztást racionalizáló, környezettudatos megoldásokat.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.