2017. október 09.

Edukációs sorozatot indít az Erste és a Google

Digitális Reggeli néven október 19-én indul útjára az ingyenes workshop sorozat, amelynek elsődleges célja a kisvállalkozások online jelenlétének erősítése.

Az Erste az új stratégiájának részeként szeptember közepétől olyan számlacsomagot kínál a kisvállalkozóknak, amelynek havi számlavezetési díja csupán 100 forint. A Google ehhez októbertől decemberig, minden hónapban az első 50 csatlakozónak 15 ezer forint értékű AdWords kupont biztosít. A számlacsomaghoz csatlakozók ezen felül részt vehetnek az Erste Bank és a Google által közösen szervezett ingyenes workshopokon, ami az online jelenlét erősítésében segíti az érdeklődőket.

A kisvállalkozóknak speciális pénzügyi igényeik vannak, mindemellett egyszerű, átlátható megoldásokra van szükségük – állítja Erdei Zsuzsa, az Erste Bank kisvállalkozói területének igazgatója. Szerinte az új, 100 Forintos Számlacsomag ideális megoldást kínál az alacsonyabb árbevételű vállalkozásoknak, legyenek azok gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók vagy egyéb önálló vállalkozói tevékenységet végzők.

Az internet adta lehetőségek hatékony kihasználásának köszönhetően mérettől függetlenül minden vállalkozás számára biztosított a lehetőség egy globális közönség eléréséhez. A digitális technológiák és képességek adaptálásával a cégek növelhetik hatékonyságukat, mivel eredményesebben érhetik el a számukra megfelelő közönséget - mondja Heal Edina, a Google magyarországi vezetője.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

17 órája

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.