2020. március 30.

Egészségügyi dolgozókat lát el étellel a Gozsdu udvar és a Klikk bisztro

A COVID-19 vírus miatt kialakult helyzetben a Gozsdu Udvar és két étterem, a Klikk bisztro és bár és a Mátka étterem 150 adag ételt küld hetente a Szent László Kórház dolgozóinak és nehéz helyzetbe került előadóművészeknek.

A COVID 19 vírus miatt kialakult helyzet mindenkit érint, a vírus terjedésének megakadályozása most az első számú feladat, a távolságot tartva, de mégis összefogva kell megoldani ezt a soha nem látott nehéz helyzetet - írják a közleményükben.

Gozsdu Udvar is csatlakozik a #maradjotthon mozgalomhoz, és mindenkit arra buzdítanak, hogy a lehető legkevesebbet hagyja el otthonát. Éttermeik egy része átállt házhozszállításra, az online, vagy telefonon megrendelt menü akár egy órán belül az asztalon gőzölög.

Aki tőlük rendel, nemcsak a családját kényezteti finom ebéddel, vacsorával, de a rendeléssel most hozzájárul a frontvonalban szolgáló egészségügyi dolgozók és bajba jutott művészek támogatásához. Hiszen a Gozsdu Udvar, a Klikk bisztro és bárral és a Mátka bisztróval karöltve hetente 150 adag ételt küld a Szent László Kórház dolgozóinak és azoknak az előadóművészeknek, zenészeknek, akik most a koncerttermek helyett a virtuális térben, online social media adásokkal segítenek nekünk átvészelni a bezártságot.

Szeretnénk meghálálni az egészségügyben dolgozóknak, hogy éjt nappallá téve helyt állnak a kórházakban, és az előadóművészeknek, hogy nap, mint nap kikapcsolnak mindannyiunkat a félelem fogságából szórakoztató élő adásaikkal - írják.

Címkék: gazdaság marketing

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

2 órája

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.