2014. május 13.

Egyberánt a Vodafone

Pár hónappal németországi nagybevásárlása után máris láthatóvá vált, mit tett helyi szolgáltatásai összefésüléséért a társaság.

Pár hónappal németországi nagybevásárlása után máris láthatóvá vált, mit tett helyi szolgáltatásai összefésüléséért a társaság.

A tavaly ősszel jóváhagyott felvásárlás lezárulta óta ez az első eset, hogy közös márkával lép piacra a Vodafone és a Kabel Deutschland (KD): a Zuhause (Odahaza) névre hallgató csomag internet-, telefon- és tévé-szolgáltatást is magában foglal. Az alapjában véve a KD profiljába tartozó opciót a 200 saját üzlet mellett háromszor ennyi Voda-shopban is kínálják az ügyfeleknek a sajtóhírek szerint.

Mint arról akkor portálunk is beszámolt, a Vodafone a KD papírjainak 76,48 százalékát szerezte meg tavaly. Ez – a kínált 87 eurós árfolyam mellett – 7,7 milliárd euróra árazza be a pakettet. Az uniós versenyfelügyelet meglátása szerint a két társaság tevékenysége legnagyobbrészt kiegészíti egymást, ahol pedig mindkét cég jelen van, ott a brit mobilszolgáltató részesedése oly csekély, hogy az összeolvadás nem befolyásolja érdemben a piaci viszonyokat.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.