2017. december 14.

Egyedi programok az EY rendezvényén

A nagy presztízsű, világviszonylatban egyedülálló díj gálaestjének szervezését és megvalósítását a Hello Event BTL ügynökségre bízták.

Hosszú, minden részletre és igényre kiterjedő megfontolás után a rendezvény helyszínének a Millenáris D. épületét választották, ahol minden kreatív ötletet meg lehetett valósítani kompromisszumok nélkül. A meghívottak az üzleti és gazdasági élet top vezetői voltak. A helyszín dekorálásánál az ügynökség munkatársai olyan koncepciót valósítottak meg, ahol a nagy beltér ellenére tökéletesen át lehetett adni az üzleti presztízsgála élményét.

A komplex rendezvény összeállítását több hónapos felkészülés és próbák előzték meg. Az ügyfél igényéhez igazodva egy ritkán látható magyar előadóművészt vontak be a gála programjába, melynek színvonalát egy koprodukcióval emelték tovább. Szörényi Leventével együtt a legendás dalok hangszerelését a Virtuózok nyertes diákjai biztosították és adták elő élőben.

Az ügynökség felkérte Deák Kristóf Oscar-díjas filmrendezőt, hogy a döntős díjazottakról különleges dokumentumfilmeket készítsen. A filmek elkészítésére két hét állt rendelkezésre, a díjazottak szoros időbeosztása miatt. A filmeket Deák Kristóf saját Oscar-díjat nyert stábjával készítette el. A portréfilmek a gálán kerültek bemutatásra.

A produkciót egy különleges installáció, és a rávetített videomapping tette igazán emlékezetessé, mely azért volt különösen nagy kihívás, mert beltéren ezt a fajta látványtechnikát eddig nagyon kevés esetben lehetett megvalósítani ilyen minőségben.

A rendezvény csúcspontjaként Az Év Üzletembere fődíjasaként Váradi Józsefet, a WizzAir alapítóját és ügyvezetőjét választották meg, aki a 2018-ban Monaco-ban megrendezésre kerülő globális EY rendezvényen mérettetheti meg magát világszinten.