2017. december 14.

Egyedi programok az EY rendezvényén

A nagy presztízsű, világviszonylatban egyedülálló díj gálaestjének szervezését és megvalósítását a Hello Event BTL ügynökségre bízták.

Hosszú, minden részletre és igényre kiterjedő megfontolás után a rendezvény helyszínének a Millenáris D. épületét választották, ahol minden kreatív ötletet meg lehetett valósítani kompromisszumok nélkül. A meghívottak az üzleti és gazdasági élet top vezetői voltak. A helyszín dekorálásánál az ügynökség munkatársai olyan koncepciót valósítottak meg, ahol a nagy beltér ellenére tökéletesen át lehetett adni az üzleti presztízsgála élményét.

A komplex rendezvény összeállítását több hónapos felkészülés és próbák előzték meg. Az ügyfél igényéhez igazodva egy ritkán látható magyar előadóművészt vontak be a gála programjába, melynek színvonalát egy koprodukcióval emelték tovább. Szörényi Leventével együtt a legendás dalok hangszerelését a Virtuózok nyertes diákjai biztosították és adták elő élőben.

Az ügynökség felkérte Deák Kristóf Oscar-díjas filmrendezőt, hogy a döntős díjazottakról különleges dokumentumfilmeket készítsen. A filmek elkészítésére két hét állt rendelkezésre, a díjazottak szoros időbeosztása miatt. A filmeket Deák Kristóf saját Oscar-díjat nyert stábjával készítette el. A portréfilmek a gálán kerültek bemutatásra.

A produkciót egy különleges installáció, és a rávetített videomapping tette igazán emlékezetessé, mely azért volt különösen nagy kihívás, mert beltéren ezt a fajta látványtechnikát eddig nagyon kevés esetben lehetett megvalósítani ilyen minőségben.

A rendezvény csúcspontjaként Az Év Üzletembere fődíjasaként Váradi Józsefet, a WizzAir alapítóját és ügyvezetőjét választották meg, aki a 2018-ban Monaco-ban megrendezésre kerülő globális EY rendezvényen mérettetheti meg magát világszinten.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.