2011. január 27.

Egyesül a TNS és a Research International Hoffmann

TNS Hoffmann néven folytatja a közös cég, melyet ötfős board irányít. Hoffmann Márta ügyvezető igazgatóként vezeti a piackutató vállalatot.

TNS Hoffmann néven folytatja a közös cég, melyet ötfős board irányít. Hoffmann Márta ügyvezető igazgatóként vezeti a piackutató vállalatot. A TNS Hoffmann információink szerint idén 2 milliárd forint körüli bevételre számíthat.

2011 januárjától - a nemzetközi együttműködést követve - itthon is közös cégben folytatja a TNS és a Research International Hoffmann. Az új vállalat TNS Hoffmann néven tevékenykedik a továbbiakban, egy ötfős board irányítása alatt.

Hoffmann Márta lett a közös cég ügyvezető igazgatója. A Specialist Divíziót Duránszkai Gábor, az FMCG-Retail Divíziót pedig Falus Tamás vezeti. A kvalitatív kutatások Pásztor György irányítása alatt zajlanak. A cég gazdasági igazgatását Kármán Gábor látja el.

A TNS Hungary jogelődje 1989-ben az egyik első piackutató intézet volt itthon. Az 1997-ben alakult Research International Hoffmann pedig az ad hoc piackutatások terén vált vezető szereplővé, és került be az öt legnagyobb magyar piackutató cég közé.

Információink szerint a TNS Hoffmann idén 2 milliárd forint körüli forgalomra számíthat. Úgy tudjuk, tavaly a Research International Hoffmann 1 milliárd felett volt, míg a TNS Hungary valamennyivel alatta.