2016. május 04.

Együtt egészségünk védelmében!

Ezzel a szlogennel indított együttműködést a MetLife és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség megelőzéséért és korai felismeréséért küzdő, nonprofit szervezete.

A biztosító társaság a névadó szponzora a civil szervezet nyári rendezvényének, a ˝MetLife - Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfversenynek˝, valamint partnerként részt vesz az Egyszer Élünk elnevezésű szűrőkörút kiemelt állomásain, és támogatja a november 13-i Egy Csepp Világnap – ingyenes családi egészségnap megrendezését is. A MetLife munkatársai továbbá önkéntesként is szerepet vállalnak az események megvalósításában.

A közös program egyik legfontosabb állomása a „MetLife - Egy Csepp Figyelem családi egészségnap és jótékonysági golfverseny”, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány június 18-án, a tatai Old Lake Golf Club területén rendez meg. A versenyen és a hozzá kapcsolódó családi egészségnapon résztvevő golfozók a civil szervezet „Belevalók” programját támogatják. A „Belevalók” oktatási program célja, hogy felkészítse a pedagógusokat a cukorbeteg óvodások felelős gondozására, így támogatva a diabétesszel élő gyermekek intézményi felvételét és beilleszkedését a közösségekbe.