2012. május 22.

Együtt fesztiválozik a reklámszakma

Közel egy hétig tart majd a reklámdzsembori, melyhez az MRSZ mellett annak társzervezetei is nevüket és tartalmaikat adják.

Közel egy hétig tart majd a reklámdzsembori, melyhez az MRSZ mellett annak társzervezetei is nevüket és tartalmaikat adják.

ReklámFeszt néven rendeznek ősszel "reklámdzsemborit" a szakmai szervezetek a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) kezdeményezésére. Az összefogásban tizenegy szervezet képviselteti magát: a DIMSZ, az IAA Magyar Tagozata, az IAB, a MAKSZ, az MKMSZ, az MLE, az MPRSZ, az MRSZ, az ÖRT, a PMSZ és a PPT. Mellettük mások is csatlakozhatnak még.

A programokra a budapesti Akváriumban kerül sor, és a szakmai konferenciától a workshopokon, kiállításokon át filmvetítésig, díjátadóig bezárólag sokféle programelem szerepel majd. A szakma mellett a közönséghez is szólnak a tartalmak, minden programelemért az azt jegyző szakmai szervezet vállal felelősséget a közös munkarend keretein belül - közölte az MRSZ.

A résztvevő szakmai szövetségek közös grémiumot hoznak létre, melynek magját a Reklámfesztivál gondolatiságát kidolgozó alapítókból álló csapat - Mezriczky László, Nagy Bálint, Gosztonyi Csaba, Pőcze Balázs és Urbán Zsolt - alkotja. A szakmai grémiumba a résztvevő szervezetek további egy-egy főt delegálhatnak.

"Közös késztetés mutatkozott a marketingkommunikációs szakmai szervezetekben az összefogásra, mi meg egyébként is terveztük a Reklámkonferencia és a Reklámhét összevonását egy nagyobb szabású, gazdagon strukturált budapesti eseménybe, melybe meghívtuk valamennyi társszervezetünk eseményeit, így az új projekt nemcsak az MRSZ-é, hanem valamennyi szakmai szervezeté együtt" – mondta el Mezriczky László, az MRSZ elnöke.

A szervező fesztiváliroda feladataiért és a kommunikációért a HD Group felel.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.