2016. március 04.

Együttműködik a Femina.hu és Geszti Péter

A dalszövegíró-énekes-reklámszakember kereste meg a női site-ot legújabb zenei produkciója kapcsán.

Az együttműködés 2016 februárjával vette kezdetét a Femina.hu és Geszti Péter között, a dalszövegíró Létvágy című albuma kapcsán. A projektet átható életigenlés találkozik a Femina által is képviselt értékekkel, hiszen az oldal csapata a maga eszközeivel igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy a világ egy élhetőbb hellyé váljon. Ezt a tartalom is tükrözi, amely, ha lehetőség nyílik rá, a gondok-bajok mellett megmutatja a szépet és a jót is, az élet apró csodáira fókuszálva.

„A portálon a hagyományos női témákon túl az élet minden területével igyekszünk foglalkozni. Ezért örömmel vállaltuk egy különrovat létrehozását, szintén Létvágy címmel, amelyben Geszti újabb nagy dobása áll fókuszban, melyben számtalan párhuzamot véltünk felfedezni a Femina hitvallásával”– mondta el Rácz Brigitta, a Femina Media portfólióigazgatója.

A hosszú távú együttműködés keretében a Femina személyes interjúkban és számos saját készítésű videóban izgalmas részleteket árul el a tizenegy énekes és tíz zeneszerző munkájával létrejött produkcióról, mégpedig az egyes alkotók személyén keresztül. Így az olvasó a kisebb-nagyobb kulisszatitkok mellett a hírességek egészen új oldalát is megismerheti. A másfél évig tartó, közös éneklés-zenélés, no meg persze munka eredményeképp létrejött Létvágy március 4-i bemutatóján, melynek az Akvárium ad otthont, a közönség az énekes-zenész csapat tagjaival is találkozhat: ott lesz Tóth Gabi, Oláh Gergő, Pély Barna, Ambrus Rita, Váczi Eszter, Wolf Kati, Gereben Zita, Széles Iza, Kowalsky, Rácz Gergő és Puskás Peti is.

Az együttműködés ezzel korántsem ér véget: a Létvágy rovat még hónapokig elérhető lesz a Femina oldalán, újabb és újabb exkluzív információval szolgálva a különleges projektről és az abban részt vevő hírességekről.

Orbán Violetta, a Femina Hazai sztár rovatának vezetője és egyben a Femina.hu portálon megjelenő Létvágy rovat projektvezetője hozzáfűzte: „Lélekemelő egy olyan sokoldalú ember legújabb projektjéről hírt adni, akire nemcsak mai értelemben érvényes a sztár jelző, hiszen Geszti Péter személye régóta egyet jelent a minőséggel. Jó látni, hogy a pozitív töltetű cikkek legalább akkora érdeklődésre tarthatnak számot, mint akár egy-egy negatív eseményről történő beszámoló.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.