2014. július 04.

Együttműködik a Magna Global és a Google

A két cég nemzetközi szintre emelte az eddig csak USA-ra vonatkozó együttműködését, és közösen dolgozik a Mediabrands ügyfeleinek kampányain.

A két cég nemzetközi szintre emelte az eddig csak USA-ra vonatkozó együttműködését, és közösen dolgozik a Mediabrands ügyfeleinek kampányain.

Az IPG Mediabrands globális stratégiai médiabefektetési egysége, a Magna Global – a sikeres Egyesült Államok-beli együttműködés alapján – kiterjeszti a Google-lel kötött megállapodását, egyelőre egyéves időtartamra, amely az eredmények alapján meghosszabbítható. Az éves szinten 37 milliárd dollárnyi médiabefektetést kezelő cég immár több mint 40, gyors ütemben fejlődő latin-amerikai, európai, közel-keleti, afrikai és ázsiai piacon - köztük Magyarországon – együtt fog dolgozni a Google-lel, hogy közösen kezeljék ügyfeleik kampányát a YouTube-on, a Google Display Hálózaton és az AdMob mobil hirdetői platformon, valamint együttesen finanszírozzák a kampányok eredményességét mérő projekteket és kutatásokat.

Az ügylet kapcsán a Magna Global képviselői az ügyfelek számára elérhető hatékonyságot, míg a Google a digitális marketingmegoldások nemzetközi terjedésének lehetőségét hangsúlyozta.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2017. augusztus 18.

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.