2012. október 08.

Együttműködik a Twitter és a Nielsen

A megállapodás nyomán a márkatulajdonosok twitteres minikérdőívekkel tesztelhetik a kampányaik hatékonyságát.

A megállapodás nyomán a márkatulajdonosok twitteres minikérdőívekkel tesztelhetik a kampányaik hatékonyságát.

Kutatási együttműködést kötött a Twitter és a Nielsen - írja a ClickZ. Erre azért került sor, mert egyre több márka építi be az online kommunikációjába a Twitter-kampányokat is, ezért szükségessé vált azok hatékonyságának pontosabb mérése.

A felek szerint már most, a teszt időszakban több jelentős márkatulajdonos tesztelte az eszközt. A "piackutató tweetek" a felhasználók hírfolyamában jelennek meg, amitől azt várják, hogy jobban működnek majd, mint a hagyományosan használt online kérdőívek, az "integráltabb elhelyezés", a "megfelelő kontextus" miatt.

A megoldás hagyományos webes és mobil környezetben is működni fog, ám egyelőre még csak teszt fázisban van. A Twitter ugyanakkor a cikk beszámolója szerint máris jelezte: egyes ügyfelek komolyan érdeklődnek az eszköz iránt. Ezen elképzelések szerint nemcsak kampánymérő eszközként működhetne, hanem egyfajta közvéleménykutatási funkciója is lenne.

 

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.