2013. november 08.

Elad a CME?

Annyira rosszul áll a médiaház, hogy megválik bizonyos érdekeltségeitől – hallani azt követően, hogy a vezetés megelégelte a kövér mínuszokat.

Annyira rosszul áll a médiaház, hogy megválik bizonyos érdekeltségeitől – hallani azt követően, hogy a vezetés megelégelte a kövér mínuszokat.

Miután az előző vezető távozása után hivatalba lépett társ-vezérigazgatók megelégelték a rossz számokat, újságíróknak nyilatkozva arról beszéltek: semmilyen megoldási lehetőséget nem zárnak ki. Erre persze egyből beindult a találgatás, mely érdekeltségeitől válna meg a CME, s ez jelentené-e azt, hogy bizonyos államok piacáról vagy egyes médiaszegmensekből kilép a társaság.

Szaklapok azt a forgatókönyvet tartják a legvalószínűbbnek, hogy filmértékesítési érdekeltségeitől válhat meg a társaság, amelynek „sikerült” olyan pocsék harmadik negyedévet produkálnia, hogy azt a vezérkar nemes egyszerűséggel elfogadhatatlannak titulálta.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

3 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

7 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.