2014. szeptember 02.

Eladnák a Lapkert

A Napi.hu értesülései szerint öt országból vonulna vissza a francia többségi tulajdonos. Pénzügyi befektető lehet a befutó.

A Napi.hu értesülései szerint öt országból vonulna vissza a francia többségi tulajdonos. Pénzügyi befektető lehet a befutó.

A Napi.hu értesülései szerint a francia Lagardere többségi tulajdonából hamarosan amerikai kézbe kerülhet a Magyar Lapterjesztő Zrt., azaz a Lapker. Úgy tudják, ez év eleje óta folynak a tárgyalások. A francia tulajdonos öt országból vonulna vissza: a kanadai, spanyol, a svájci és a belga piacnak is búcsút intenek. Az öt országban meglévő részesedést egyben adnák el, vélhetően pénzügyi befektetőnek. Eredetileg három amerikai pénzügyi befektető érdeklődött, közülük kettő visszalépett, a tulajdonosváltás vélhetően 2015 januárjától történik meg - értesült lapunk. A Napi információit a Lapker nem kívánta kommentálni.

A korábbi évek stabil pénzügyi teljesítményét követően 2013-ban a cég árbevétele és nyeresége is jelentősen visszaesett, elsősorban a trafiktörvény következtében. A cég érdekeltségeiről és tulajdonosairól a Napi cikke számos további részlettel is szolgál.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

9 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.