2017. december 04.

Eladott autónként tízezer forinttal támogat a Toyota

A logisztikai feladatok ellátását segítő gépkocsikat is a Mikulásgyár rendelkezésére bocsát.

A MikulásGyár, Európa egyik legjelentősebb jótékonysági megmozdulása immáron tizenhárom éve dolgozik a mélyszegénységben élő gyermekek, nagycsaládok megsegítésén, akik számára az ünnepek közeledtével különösen sokat jelent a karitatív támogatás. A Toyota ezért úgy döntött, hogy a tavalyi évhez hasonlóan az idei évben is teljes mellszélességgel a program mögé áll, sőt el is mélyíti együttműködését a Mikulásgyárral.

Tízezer forinttal támogat a Toyota

Amellett, hogy egy Proace áruszállítóval, és a egy a városon belüli logisztikai feladatokat megkönnyítő környezetbarát hibrid Yaris kisautóval segíti az adományok összegyűjtését, a Toyota a tavalyi évhez hasonlóan azt is felajánlotta, hogy valamennyi decemberben Magyarországon gazdára találó új Toyota modell után 10.000 Ft-tal támogatja a MikulásGyár munkáját. A Toyota 31 magyarországi márkakereskedésében és budaörsi regionális központjában emellett hivatalos MikulásGyár gyűjtőpont került kialakításra, megkönnyítve az adományozok számára felajánlásaik célba juttatására.

„A Toyota fontosnak tartja, hogy a világ legnagyobb autógyártójaként élen járjon a társadalmi felelősségvállalásban, és a helyi közösségek aktív tagjaként is szerepet vállaljon az adott közösséget érintő problémák megoldásában. Ez folyamatos elkötelezettséget jelent, az ünnepek közeledtével ugyanakkor érthetően a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt helyezünk erre a területre. A most vasárnap megnyitásra kerülő „Adventi Ünnep a Bazilikánál” főtámogatójaként úgy éreztük, hogy azok számára is segítenünk kell szebbé varázsolni az ünnepi készülődés heteit, akik számára a mindennapi megélhetés is nehézséget jelent, és nem jutnak el az ország számos pontján megrendezett karácsonyi vásárokba. Ezért döntöttünk úgy, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem csupán két autó rendelkezésre bocsátásával segítünk abban, hogy az adományok eljussanak a rászorulóknak, de minden decemberben hazánkban értékesítésre kerülő Toyota modell után 10.000 Ft-tal támogatjuk a Mikulásgyár munkáját, ezen felül pedig 31 magyarországi márkakereskedésünk és budaörsi regionális központunk hivatalos MikulásGyár gyűjtőpontként szolgál majd a felajánlások számára” – fogalmaz László Richárd, a Toyota magyarországi országigazgatója.

„A MikulásGyár egy olyan hazai kezdeményezés, amelyre méltán lehetünk büszkék mindannyian: hihetetlen eredmény, hogy a program az elmúlt években Európa legnagyobb jótékonysági megmozdulásává vált, híre pedig más kontinensekre is elért, önkéntes segítőket és adományokat vonzva a világ számos országából, eközben pedig elképesztően pozitív üzenetet közvetítve Magyarországról. A MikulásGyár szellemiségének talán egyik legnagyobb értéke, a megannyi rászoruló támogatásán túl az a legszélesebb társadalmi rétegekre kiterjedő összefogás, amellyel rengetegen együtt, közösen igyekeznek cselekedni a jó ügy érdekében. Nagy öröm számunkra, hogy a Toyota a tavalyi évhez hasonlóan idén is a MikulásGyár elkötelezett támogatói között lehet. Nem túlzás kijelenteni, hogy ez az együttműködés méltán illeszkedik a Toyota azon nemzetközi társadalmi felelősségvállalást célzó megmozdulásainak sorába, mint az olimpiai és paralimpiai mozgalom, vagy éppen a mozgáskorlátozottak mindennapi életét megkönnyítő technológiai újítások fejlesztésének támogatása” – teszi hozzá Varga Zsombor, a Toyota és Lexus márkák hazai kommunikációjáért felelős vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.