2012. szeptember 10.

Eladta holland érdekeltségét a Metro

Az ingyenes napilap ugyanakkor marad a piacon, franchise megállapodás keretében.

Az ingyenes napilap ugyanakkor marad a piacon, franchise megállapodás keretében.

Eladta holland kiadását a Metro International, a vevő a Telegraaf Media Groep (TGM), amely franchise megállapodás leretében adja ki a továbbiakban az ingyenes napilapot. A Metro szeptembertől tartozik az új tulajdonoshoz, amelynek a portfoliójában már eddig is szerepelt ingyenes napilap, a Sp!ts.

A Metro 1999-ben lépett a holland piacra, és az ország második legnagyobb napilapja lett. A két ingyenes lap kombinált napi olvasószáma 2,3 millió fő, áll a közleményben. A TGM nem tervezi a két lap összeolvasztását, sőt, a tervek szerint határozottabban differenciálni kívánják a két médiamárkát, elsősorban a hirdetéspiaci siker érdekében. Költségoptimalizálási okokból ugyanakkor összevonják a nyomdai és terjesztési feladatokat.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.