2010. október 21.

Elárverezik David Duchovny-t

Szombaton elárverezi David Duchovny-t egy Los Angeles-i nonprofit szervezet. Pontosabban nem őt magát, hanem a vele való találkozás lehetőségét.

Szombaton elárverezi David Duchovny-t egy Los Angeles-i nonprofit szervezet. Pontosabban nem őt magát, hanem a vele való találkozás lehetőségét.

David Duchovny, az AXN csatornán harmadik évadához érkezett Kaliforgia sztárja egy saját felajánlással csatlakozott az IBG inc. jótékonysági árveréséhez. A színész a licit nyertesét és partnerét meginvitálja a főszereplésével játszott Break of Noon című színdarab november 14-ei előadására, a New York-i Lucille Lortel színházba, majd azt követően egy személyes találkozóra.

A liciten a világ bármely részén élő rajongó részt vehet, de a felajánlásban sem repülőjegy sem szállás nem szerepel, így az esetlegesen külföldről érkező nyertesnek ezekről saját magának kell gondoskodnia. 2008. decemberi indulása óta a szervezet már közel 50 ezer dollárnyi adományt gyűjtött össze hasonló árveréseivel. A mostani aukcióból befolyt összeget a szervezet szerződött alapítványi kapják, melyek halálos betegségek gyógyítását, oktatást, művészeteket és szociális segítségnyújtást támogatnak.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.