2014. október 08.

Elefántbébik és médiaműveltség a második kommunikációs meetupon

Október 15-én, szerdán folytatódik a Média 2.0 csapatának szervezésében elindított kommunikációs Meetup-sorozat.

Október 15-én, szerdán folytatódik a Média 2.0 csapatának szervezésében elindított kommunikációs Meetup-sorozat.

A szeptemberi első kommunikációs meetup sikere után a Média2.0 blog csapata újabb eseményt szervez a kommunikáció iránt érdeklőknek. Ezúttal Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője és Aczél Petra, a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) docense tart előadást.

Hanga Zoltán arról fog beszélni, hogy mivel foglalkozik nap mint nap, milyen kihívásokkal jár, és milyen stratégiákat igényel az állatkerttel kapcsolatos kommunikáció. Aczél Petra a médiaműveltség fogalmát járja körül, és, válaszol többek között arra kérdésre, hogy a mai felnőtt vagy a holnapi gyerek médiaműveltsége nagyobb. Az előadások után lehetőség lesz személyesen is megismerni az előadókat, akik szívesen maradnak a helyszínen beszélgetni.

A második meetup helyszíne a belvárosi Ötkert lesz. A Meetup.com-on és a Facebookon is elérhető esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A sorozat a jövő hónapban is folytatódik: novemberben Tóth Péter István, az evolúciós kommunikáció szakértője és Sas István reklámszakember tart előadást.

A rendezvénysorozat célja, hogy az újságírók, pr-osok, marketingesek között érdemi kapcsolat alakuljon ki, illetve a kommunikációszakos egyetemisták és pályakezdők is beleláthassanak a média világába.