A MARTINI bemutatta az egy évtized után megújuló emblematikus üveg sorozatát.

Magyarország nagy részének őszig kell várnia, hogy kézbe vehesse az új MARTINI üvegeket, azonban a magyarországi Formula 1 futamra különleges meglepetéssel kedveskedett a 150 éves olasz italmárka: a belvárosi KIOSK szórakozóhelyen egy nagyszabású rendezvény keretében mutatta be a verseny hétvégéjén az új üvegeket és csomagolást. Az eseményre ellátogatók az új formavilág bemutatása mellett megismerhették a Martini Racing világát is.

Egyetlen nagy márka sem lehet sikeres folyamatos megújulás és változás nélkül. A design-váltás egyik oka, hogy a márka még egyértelműben meg szeretné mutatni eredeti olasz hagyományait és a motorsportokkal összefonódott életérzését, másrészt fontos volt az is, hogy a márka új rajongótábora, a mostani fiatalok világképe más vizuális követelményeket támaszt a márkával szemben, mint akár csak a szüleik generációjának ízlése. Azon túl, hogy teljesen másként gondolkodnak, mint az idősebb generációi, és teljesen más kommunikációs csatornákat használnak a hétköznapjaikban, új vizuális elképzelésekkel is rendelkeznek mind a formák, mint a színek tekintetében.

Az üvegek új megjelenése azt a fő célt szolgálja, hogy frissek és izgalmasak maradjanak a millenniumi generáció számára is ahhoz, hogy az ital továbbra is ott lehessen a hosszú és kellemes beszélgetések asztalainál.

Az új üvegek elegánsak és kifinomult ízlésvilágot tükröznek: mostantól minden MARTINI terméken azonos és jól felismerhető lesz a logó, megjelenik rajtuk a márka tágabb (Olaszország) és közelebbi (Torinó) szülőhelyének megjelölése és felkerülnek a termékekre a márka ikonikussá vált, 40 éves motorsport támogatásával összefonódó színes csíkjai is.