2018. január 19.

Elektromos Infinitik jönnek 2021-től

Nagy bejelentéseket tett az autógyártó.

• Az új Infiniti modellek 2021-től elektromos hajtáslánccal is elérhetőek lesznek

• Az Infiniti ugyanebben az évben elindítja az első tiszta elektromos járművet

• Az elektromos járművek az Infiniti globális értékesítéseinek több mint a felét teszik majd ki 2025-re

Az Infiniti 2021-től új járműveket vezet be elektromos motorokkal - jelentette be Hiroto Saikawa, a Nissan vezérigazgatója a Detroiti Autószalonon.

Az ügyfelek hasonlóan gyönyörűen megtervezett járműveket vűrhatnak, mint például a Detroitban bemutatott Q Inspiration tanulmányautó, amely megnyerte az idei autókiállítás EyesOn Design díjának a legjobb koncepció és legjobb belső design díjait. A dizájnon túl az Infiniti jelenleg erőátviteli rendszerének fejlesztésével teljesen új szintre emelkedik majd az elektromos vezetési élmény.

Az Infiniti, mint a a Nissan prémium márkája, tisztán elektromos és e-POWER járművek kombinációját fogja kínálni, így bemutatva az alacsony kibocsátású járműtechnológia teljes skáláját.

Az Infiniti saját e-POWER technológiája egy kis benzinmotort tartalmaz, amely feltölti a nagy kapacitású akkumulátort, így nincs szükség külső elektromos töltőforrásra. Így biztosítva a hagyományos tankolás kényelmét, ugyanakkor ugyanazt a vezetési élményt nyújtva, mint egy tisztán elektromos jármű.

A hangsúlyt az alacsony károsanyag-kibocsátással járó technológiára helyezve az Infiniti a globális értékesítésének több mint felét elektromos járműveiből várja 2025-re.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

10 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.