2018. január 19.

Elektromos Infinitik jönnek 2021-től

Nagy bejelentéseket tett az autógyártó.

• Az új Infiniti modellek 2021-től elektromos hajtáslánccal is elérhetőek lesznek

• Az Infiniti ugyanebben az évben elindítja az első tiszta elektromos járművet

• Az elektromos járművek az Infiniti globális értékesítéseinek több mint a felét teszik majd ki 2025-re

Az Infiniti 2021-től új járműveket vezet be elektromos motorokkal - jelentette be Hiroto Saikawa, a Nissan vezérigazgatója a Detroiti Autószalonon.

Az ügyfelek hasonlóan gyönyörűen megtervezett járműveket vűrhatnak, mint például a Detroitban bemutatott Q Inspiration tanulmányautó, amely megnyerte az idei autókiállítás EyesOn Design díjának a legjobb koncepció és legjobb belső design díjait. A dizájnon túl az Infiniti jelenleg erőátviteli rendszerének fejlesztésével teljesen új szintre emelkedik majd az elektromos vezetési élmény.

Az Infiniti, mint a a Nissan prémium márkája, tisztán elektromos és e-POWER járművek kombinációját fogja kínálni, így bemutatva az alacsony kibocsátású járműtechnológia teljes skáláját.

Az Infiniti saját e-POWER technológiája egy kis benzinmotort tartalmaz, amely feltölti a nagy kapacitású akkumulátort, így nincs szükség külső elektromos töltőforrásra. Így biztosítva a hagyományos tankolás kényelmét, ugyanakkor ugyanazt a vezetési élményt nyújtva, mint egy tisztán elektromos jármű.

A hangsúlyt az alacsony károsanyag-kibocsátással járó technológiára helyezve az Infiniti a globális értékesítésének több mint felét elektromos járműveiből várja 2025-re.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

9 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.