2012. február 20.

Elhunyt Nemes Juli

A Well kreatívigazgatója a múlt héten még dolgozott, a magyar reklámszakma egyik kiemelkedő alakja távozott személyében.

A Well kreatívigazgatója a múlt héten még dolgozott, a magyar reklámszakma egyik kiemelkedő alakja távozott személyében.

"A Well Reklámügynökség megdöbbenéssel és szomorúan tudatja, hogy szombat délután meghalt Nemes Juli, a Well kreatív igazgatója. Múlt héten még dolgozott, reklámfilmet forgattunk vele, most pedig - bármilyen nehéz is - el kell fogadnunk, hogy nincs többé.

Julival nyolc éve kezdtünk együtt dolgozni és - egy rövidebb megszakítással - szinte az utolsó napig tartott a közös munka. Munkája révén ügynökségünk számos sikert ért el, amiben Julinak meghatározó szerepe volt.

Rendkívüli ember volt, akitől sokat tanultunk. Úgy véljük, azzal tisztelgünk leginkább emléke előtt, ha a Well követi az általa kijelölt utat, és ezzel kicsit mindig is velünk marad. Ő is így akarná" - olvasható a Well Reklámügynökség közleményében.

A Médiapiac.com őszinte részvétét nyilvánítja.

Nemes Juli életútja a Médiapédiáról és portréja a Kreatívból, amely nemrégiben az elmúlt húsz év legmeghatározóbb reklámszakemberei közé választotta őt.

Címkék: well nemes juli