2017. október 16.

Elindította őszi toborzókampányát a squ.AD

Új tagokat keres az ország legfiatalabb kreatív ügynöksége.

2016-ban azért született meg a squ.AD, mert egyértelműen kiderült, hogy a Z-generáció minden nappal fontosabb piacformáló tényezővé válik, és minden olyan cég, amelyik képtelen felvenni az általuk diktált ütemet behozhatatlan hátrányba kerül.

A Z-k jelentőségét az ügyfelek is felismerték, egyelőre azonban csak odáig jutottak el, hogy megpróbálják kitalálni, mi járhat a fejükben. Részben, mert vagy eltalálják vagy nem, részben pedig azért, mert ami csak majdnem olyan, mint ami felkelti az érdeklődésüket, az nem kelti fel az érdeklődésüket.

„A célcsoport részeseként az első és a legpontosabb insightokkal rendelkezünk a legszerteágazóbb kérdésekben, sokszínű hátterünk eredményeként. Legalapvetőbb elképzelésünk a nyugat felé irányulás, illetve az értékek megjelenítése a reklámban. Változott és folyamatosan változik a reklámokról alkotott kép a fiatalokban. Mi nem csak egy legfrissebb változatot ismerünk, hanem szerves részei vagyunk ezeknek a változásoknak, mint véleményformáló egyedekkel teli csapat. Mivel mi nem a reklámszakmába nőttünk bele, hanem a fiatalok körében alakítjuk ezt, kritikus szemmel tudjuk nézni és valós véleménnyel rendelkezünk egy reklám minőségéről a célcsoport elérését tekintve” - írják.

A squ.AD várja minden olyan 16-22 év közötti fiatal jelentkezését, akik számára a cél a kreatívipar, vagy csak kipróbálnák magukat benne, akiknek nem csak véleményük van, de ötletük is.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.