2014. október 13.

Elindult a Randivonal román testvéroldala

A Dating Central Europe Zrt. a román PrimaTV-vel együttműködve, a hozzá kapcsolódó médiumok támogatásával indítja el a szolgáltatást.

A Dating Central Europe Zrt. a román PrimaTV-vel együttműködve, a hozzá kapcsolódó médiumok támogatásával indítja el a szolgáltatást.

A napokban PrimaLove.ro márkanéven Romániában elindított társkereső a Randivonal 15 éves online társkeresési tapasztalatára és a PrimaTV, valamint a cégcsoporthoz tartozó Adevarul és Click médiumok erejére építve kíván sikeres szolgáltatássá válni.

„A Randivonal képviselte komoly kapcsolatok építésére szakosodott szolgáltatás egyedinek számít a környező országokban. Úgy gondoltuk, hogy az itthon bevált szaktudást az országhatáron kívül is hasznosítjuk és a tavalyi szlovák indulást követően idén elindítjuk szolgáltatásunkat Romániában is. A PrimaTV-t kiváló partnernek találtuk erre a célra, jelentős médiaerőt képviselnek saját piacukon” – nyilatkozta Weiler Péter, a Randivonaalat működtető Dating Central Europe Zrt. vezérigazgatója.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

14 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.