2016. augusztus 16.

Elindult a Samsung szelfikampánya

Az augusztus 9-én indult online kampány célja, hogy felhívja a figyelmet Samsung csúcskategóriás készüléke, a Galaxy S7 edge kamerafunkcióira.

Tavaly a Samsung a közönség bevonásával kereste Magyarország legjobb szelfizős helyeit, hogy a részvevőkkel közösen elkészíthesse az ország szelfi térképét: a kampány során 500 helyszínen mintegy 1800 fotó született, miközben a helyiek újra felfedezhették a lakóhelyük rejtett csodáit.

Az aktivitás sikerén felbuzdulva idén folytatódik a kampány Selfie Guide 2.0 néven. A Samsung ezúttal négy kategóriában hirdetett pályázatot a szelfik szerelmeseinek. A résztvevőknek saját Instagramjukra kell feltölteniük képeket a #S7SelfieGuide, a #SamsungMagyarorszag, valamint a megfelelő kategóriához kapcsolódó hashtaggel együtt:

  • #morningfie: Te hogy ébredtél reggel? Mutasd meg bátran!
  • #darkfie: Egy profi szelfizőnek ugye nincs szüksége nappali fényre egy igazán jó képhez? Bizonyítsd!
  • #sportfie: Mert köztudott, hogy egy edzést csak egy szelfi hitelesíthet!
  • #groupfie: Mutasd meg, hogy Ti hogyan szórakoztok együtt!

A pályázat keretében minden hét elején gazdára talál egy Samsung külső akkumulátor, valamint a játék végén a zsűri a négy szelfikategória legjobb képét egy-egy Level On wireless fejhallgatóval jutalmazza. Azok közül pedig, akik mind a négy kategóriában töltöttek fel képet, választják ki azt a szerencsést, aki egy Samsung Galaxy S7 edge készülékkel lesz gazdagabb.

A pályázókat három népszerű Insta-fotós, Csányi Pisti, Petőcz Orsolya és Lakatos Levente is segíti: ők a kampány microsite-jára feltöltött how to videókban osztanak meg olyan tippeket-trükköket, amelyekkel a szelfik még izgalmasabbá és tökéletesebbé tehetők.

A közösségi média felületei mellett a szelfizők a város számos, frekventált pontján is találkozhatnak a kampánnyal: egy 3 méter hosszú kihelyezett szelfibot segítségével készíthetnek különleges csoportos szelfiket.

A 3 hétig futó Selfie Guide 2.0 részletei a http://www.samsung.com/hu/selfieguide/ oldalon találhatók.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

1 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.