2016. október 04.

Elindult a Sport szelet Csapatépítő

Október 3-án startolt a márka új fogyasztói promóciója, melyhez a HPS Experience készített filmet.

Az öthetes promóció mechanizmusának alapja a csapatjáték, ezért a márka központi karaktere, az Edző egy saját képmására teremtett, ámde valódi játékra alkalmatlan attrap team kíséretében jelenik meg. Az Edző eddig egyéni felkészítéssel segítette játékosait, de most bebizonyítja, hogy képes összefogni őket az értékes nyereményekért.

„Az üzenet nem más, minthogy Álljunk össze és játsszunk együtt a feljutásért! Ezt egy online felületre készült, VHS-korszakot idéző videóban mutatjuk meg, amihez 30 különböző, életnagyságú Edző attrapot gyártottunk le. A kampány kiterjesztéseként az attrap team Budapest több forgalmas pontján is feltűnik majd, a vállalkozó kedvűek tehát ténylegesen beállhatnak az Edző csapatába” – árulta el Persely Tamás, a HPS szövegírója.

A Csapatépítő főszerepében a Sport szelet korábbi reklámjához hasonlóan a Vígszínház színművészét, Mészáros Mátét láthatjuk, a rendezésért pedig Nyitrai Marci felelt.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.