2017. szeptember 20.

Elindult a digitális tanév a Microsoftnál

103 tanár részvételével folytatódik az új tanévben a Microsoft Innovatív Pedagógus Programja, amelynek célja, hogy XXI. századi oktatási környezetet teremtsen tanárok és diákoknak.

Szeptember 16-án nyitották meg a 2017/2018-as digitális tanévet a Microsoftnál: az Innovatív Pedagógus Programhoz csatlakozók nem csupán elsajátíthatják a legmodernebb pedagógiai módszereket, de a képzés végén maguk is képzőkké válhatnak, akik szűkebb és tágabb környezetükben egyaránt segíthetik kollégáikat.

A Microsoft világméretű kezdeményezéséhez eddig 100 ország 850 iskolájának 4800 tanára csatlakozott. Magyarországon az idei tanévben újabb 35 pedagógus jelentkezett, így hazánkban már 103 tanár vesz részt a képzésben. A Microsoft az elmúlt két évben tanári programokra, mentori szerepvállalásra, konferenciákra, valamint eszköztámogatásra közel 60 millió forintot fordított.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

14 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

14 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.