2012. november 14.

Elismerés a Millásreggelinek

Fáy András díjat kapott a Jazzy Rádióban futó műsor.

Fáy András díjat kapott a Jazzy Rádióban futó műsor.

A 90.9 Jazzy Rádió Millásreggeli című műsora Fáy András díjat nyert. Az elismerést november 10-én az Operaházban adta át Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója. A díjjal a gazdasági újságírás megújítását és az OTP által kiemelten közérdekűnek tartott témák felkarolását ismerik el.

A Millásreggeli 2011. augusztusa óta minden hétköznap 7 és10 óra között hallható a 90.9 Jazzy Rádióban. Az Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett reggeli műsor célja, hogy a közéleti és gazdasági témák hitelesen, de a hétköznapi emberek számára is érthető formában kerüljenek feldolgozásra, zenei különlegességekkel fűszerezve.

Munkában az ÖRT új főtitkára

11 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

17 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.