2018. február 06.

Elismerést kapott az UniCredit

Top Employer minősítést nyert el Bulgáriában, Horvátországban, Németországban, Olaszországban és Oroszországban is.

Az UniCredit a munkavállalóknak általa kínált kiemelkedő lehetőségeknek köszönhetően megkapta a Top Employers Institute hivatalos minősítését, ami megerősíti, hogy az UniCredit kiváló munkahely - írják a sajtóközleményben.

A Top Employers Institute által minden évben elvégzett nemzetközi kutatás a világ vezető munkáltatóit ismeri el: azokat, amelyek kiváló feltételeket biztosítanak a munkavállalóknak, gondozzák és fejlesztik a tehetségeket a szervezet minden szintjén, és törekednek munkáltatói gyakorlataik folyamatos optimalizálására.

A Top Employers Institute az alábbi szempontok alapján értékelte az UniCredit által a munkavállalóknak kínált lehetőségeket:

· Tehetséggondozási stratégia

· Munkaerő-tervezés

· Új munkavállalók beléptetése

· Tanulás és fejlődés

· Teljesítményértékelés

· Vezetőfejlesztés

· Szakmai előmenetel és utánpótlás-menedzsment

· Javadalmazás és juttatások

· Kultúra

„Az Európai Top Employer minősítés arról tanúskodik, hogy az UniCredit jelentős forrásokat fordít kollégáira, támaszkodik a bennük rejlő tehetségre és támogatja fejlődésüket. A munka és a magánélet egyensúlyával kapcsolatos megközelítésünknek köszönhetően pozitív munkakörnyezetet teremtünk, ahol a kollégák teljes mértékben részesei és aktív alakítói a bank sikerének. Elköteleztük magunkat egy olyan kultúra kialakítása mellett, amelyben érték a sokszínűség, és amely ezáltal növeli minden egyes kollégánk hozzájárulását a csoport működéséhez” – mondta el Paolo Cornetta, a csoport humántőkéért felelős vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.