2010. május 15.

Elmosták a printbulit

Váratlan vetélytárssal kellett megküzdenie a szombati Sajtófesztiválnak. A kora délután még csak szemerkélő, majd alaposan rázendítő esővel.

Váratlan vetélytárssal kellett megküzdenie a szombati Sajtófesztiválnak. A kora délután még csak szemerkélő, majd alaposan rázendítő esővel, amely rövid úton hazazavarta az egyébként népes publikum zömét.

A reggel tízes kezdést követő három órában minden a legnagyobb rendben ment, délután egy tájban azonban megnyíltak az ég csatornái – elriasztva az addig szép számmal érkező publikumot. Nem sokkal később már kitart eső rettentette a Vörösmarty térre (vagy a többi fővárosi szabadtári rendezvényre) tartókat. Feltéve, hogy egyáltalán útra keltek.

A délután négyes megnyitó nyúlfarknyira sikeredett; hossza az ötödét sem érte el a Magyar Lapkiadók Egyesülete által kiírt ifjúsági pályázat díjkiosztójáénak. Elmosta az égi áldás a zenés műsorokat is – ennek ellenére akadtak elszántak, akik (dacolva az elemekkel) nem mondtak le az írott sajtót népszerűsítő, immáron negyedik Sajtófesztiválról. Jövőre talán meghálálják kitartásukat az égiek.

Az olvasás népszerűsítését célzó rendezvényen egyébként – mint arról portálunk korábban beszámolt – összesen 43 kiadó képviseltette magát.

Címkék: szakmai szervezet

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.