2011. július 04.

Elnavigált TomTom

Az idén másodszor kellett csökkentenie forgalom- és profit-előrejelzését Európa legnagyobb navigációseszköz-gyártójának.

Az idén másodszor kellett csökkentenie forgalom- és profit-előrejelzését Európa legnagyobb navigációseszköz-gyártójának.

Miért kéne nekem GPS, ha van okostelefonom? – teszi fel egyre több felhasználó a kérdés világszerte. A válasznak pedig brutális következményei vannak – elég a TomTom forgalmi adatait néznünk. A társaság, amely nem haladt a korral, és nem nyitott az okostelefonok felé, Európában tíz százalékos forgalomcsökkenést lesz kénytelen elkönyvelni az idén, míg a tengerentúlom ennél is drámaibb a helyzet: az Egyesült Államokban mintegy harminc százalékkal zuhannak értékesítéseik – legalábbis a napokban közzétett adatok szerint. A másfélmilliárd eurós forgalom-prognózist így egy és negyedmilliárd közelébe vitték le, az osztalék pedig 47-ről 25-30 centre esik majd.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.