2014. október 17.

Először ülésezik Magyarországon az AMIN igazgatótanácsa

Az Insomnia ad otthont a kétnapos eseménynek, amelyen a hálózat ügyei mellett a kommunikációs szakma új kihívásait is megvitatják.

A szervezet magyar tagja, az Insomnia ad otthont a kétnapos eseménynek, amelyen a hálózat ügyei mellett a kommunikációs szakma új kihívásait is megvitatják.

Az 1985-ben alapított AMIN Europe (Advertising Marketing International Network) 16 ország független ügynökségeinek szervezete. Az európai AMIN ugyan a globális AMIN Worldwide része, de ebben egy országot csak és kizárólag egy ügynökség képviselhet. Megkülönböztető jellemzője, hogy csak olyan ügynökség lehetnek tagja, amelyet maga a tulajdonos vezet.

A szervezet hazai képviselője, az Insomnia kezdeményezésére október 16-17-én, Budapesten tartja ez évi második board meetingjét az AMIN Europe, ezzel első alkalommal érkezik Magyarországra a nemzetközi szakemberekből álló delegáció.

A kétnapos eseményen az IT tagjait adó Törökország, Hollandia, Svájc és Magyarország szakemberei, illetve a szervezet főtitkára képviselteti magát. Az ülés napirendjén – a folyó ügyek mellett - a novemberben Párizsban tartandó éves közgyűlés programjának véglegesítése, új tagok felvételének előkészítése, a tervezett AMIN Díj létrehozatala szerepel. A tanácskozás fő fókusza azonban ezúttal is a kommunikációs szakma új kihívásai, a technológia fejlődése, és a közös üzleti fellépés lesz,

„Eszközhasználatában és kommunikációs kultúráját tekintve is hihetetlenül gyorsan változik a piac, a nemzetközi szakma csak 2014-re 10 új piaci trendet jelölt meg, amelyek rengeteg közös tapasztalatot adnak a globális piacon résztvevőknek. Persze, a szakmai tapasztalatok cseréje mellett remélhetőleg üzleti eredményei is lesznek a találkozónak” – mondta Erdős Gergely, az Insomnia ügyvezetője, aki egyben az AMIN Europe alelnöke is.

Az AMIN tagok olyan vállalatok kommunikációját látják el, mint a Caterpillar, a Chevrolet, a Volvo, az Elmex, a C&A, a Mövenpick vagy a Bvlgari.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.