2018. március 14.

Első helyezést ért el a Hankook

A Hankook Ventus Prime³ az Auto Bild által lefolytatott 2018-as nyári abroncs teszt győztese.

Európa legnagyobb fogyasztói autós magazinja, az Auto Bild által lefolytatott abroncstesztekben a 2016 tavaszi bemutatkozó szezonban, majd a 2017-ben elért további nemzetközi szintű első helyezéseket követően a Hankook Ventus termékcsalád komfortbajnoka az idei tesztekben megismételte sikeres szereplését.

Miután a nemzetközileg elismert ADAC szervezet a 2018-as nyári abroncs tesztjében a tesztben elérhető legjobb, "jó" besorolással tüntette ki az abroncsot kiemelkedő fékteljesítményéért, az Auto Bild ítélete szerint a Ventus Prime³ "rendkívül kiegyensúlyozott, a legjobb teljesítményt nyújtotta száraz útfelületen és jó eredményt ért el nedves úton" - írják.

Az összes jelentős márka 51 termékére kiterjedő, átfogó abroncstesztben másodszor nyerte el a győztes címet 2016 óta. A kulcsfontosságú tényezők között volt a nedves és száraz úton mért féktávolság kombinációja alapján meghatározott legjobb fékteljesítmény az összes márka közül.

Címkék: gazdaság autó hankook

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.