2018. március 14.

Első helyezést ért el a Hankook

A Hankook Ventus Prime³ az Auto Bild által lefolytatott 2018-as nyári abroncs teszt győztese.

Európa legnagyobb fogyasztói autós magazinja, az Auto Bild által lefolytatott abroncstesztekben a 2016 tavaszi bemutatkozó szezonban, majd a 2017-ben elért további nemzetközi szintű első helyezéseket követően a Hankook Ventus termékcsalád komfortbajnoka az idei tesztekben megismételte sikeres szereplését.

Miután a nemzetközileg elismert ADAC szervezet a 2018-as nyári abroncs tesztjében a tesztben elérhető legjobb, "jó" besorolással tüntette ki az abroncsot kiemelkedő fékteljesítményéért, az Auto Bild ítélete szerint a Ventus Prime³ "rendkívül kiegyensúlyozott, a legjobb teljesítményt nyújtotta száraz útfelületen és jó eredményt ért el nedves úton" - írják.

Az összes jelentős márka 51 termékére kiterjedő, átfogó abroncstesztben másodszor nyerte el a győztes címet 2016 óta. A kulcsfontosságú tényezők között volt a nedves és száraz úton mért féktávolság kombinációja alapján meghatározott legjobb fékteljesítmény az összes márka közül.

Címkék: gazdaság autó hankook

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

8 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.