2016. július 27.

Elstartol az NLCafé Szexiskola

A női portál elhatározta, hogy a szexualitás témakörében is őszintén és a tabukat ledöntve szeretne kommunikálni.

Valóban bűnös dolog az orális szex? Inkább pornót nézünk, minthogy a párunkkal bújjunk ágyba? Zavarban vagyunk, ha ki kellene mondani, hogy punci? Az NLCafé Szexiskola a nagy szexteszt keretében ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ. A program első lépése ugyanis az, hogy felmérje, hogyan gondolkodnak a magyar felnőttek a párkapcsolatokról, a szexuális felvilágosítás jelentőségéről, illetve hogy milyennek ítélik meg saját szexuális életüket.

„A szex manapság egy tekintélyes problémagombóccá nőtte ki magát, amiben nem látunk tisztán. Éppen ezért a nagy szexteszt elsődleges célja, hogy olyan sokoldalú ismeretanyag birtokába juthassunk, ami a legteljesebb segítséget nyújtja a szexuális kultúránk változásának megértéséhez, valamint a problémák megoldásához” – hangsúlyozza Bibók Bea párterápiás és szextanácsadó, az NLCafé szakértője és a nagy szexteszt egyik kidolgozója.

A teszt kitöltésével mindenki hozzájárulhat, hogy minél átfogóbb képet kaphassunk a szexuális szokásokról, illetve azok változásáról a fiatal felnőttkortól kezdve egészen az idős korig.

A teszt elérhető: itt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.