2013. május 14.

Elstartolt az idei Effie

Május 6-ától lehet nevezni, idén 12 kategóriában. Május 16-án Effie-workshop is lesz.

Május 6-ától lehet nevezni, idén 12 kategóriában. Május 16-án Effie-workshop is lesz.

12. alkalommal rendezi meg az Effie-t a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). Május 6-a óta lehet nevezni, idén tizenkét kategóriában. A pályázatokat június 17-éig várják a szervezők.

Az utóbbi két évben bevezetett kategóriákban idén is lehet nevezni, így várják a Big marketing idea (korábban nem alkalmazott marketingújdonságok), a Hosszú távú hatékonyság (min. 3 év) és a Kis költségvetésű kampány (max. 5 millió forint) kategóriában is a pályamunkákat.

A szervezők ismét Effie-workshopot rendeznek, ez idén május 16-ára esik, és a Sanoma Media székházában kap helyet. Ezen az EFFIE Felügyelő Bizottságának tagjai, zsűritagok és nyertes kampányok alkotói látják el hasznos információkkal a pályázni szándékozókat.

A pályázatokat a több mint száz szakmabeliből álló zsűri bírálja el szeptemberben, a díjátadó gálát pedig október közepén rendezik meg. A tavalyi díjátadón 40 díjat osztottak ki, a platinát a Heineken Hungária, a Brand Connection és a White Rabbit nyerte a Soproni hosszú távú márkaépítésével.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.