2017. november 08.

Employer Branding és/vagy HR marketing?

Indul az első egyetemi együttműködésben szervezett, munkáltatói márkaépítéssel foglalkozó gyakorlati képzés.

Az Independent Media Education Center (IMEC) november 10-én indítja el „Employer Branding és/vagy HR marketing? - Kihívások és megoldások a munkaerőpiacon” képzését az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékével együttműködésben. A képzéssel a szervezők nem csak a marketing-, illetve kommunikációs területen dolgozókat szólítják meg, de a téma fontosságát felismerő HR szakembereket is.

Az új képzés célja, hogy rámutasson, a munkáltatói márkaépítés nem trend, hanem személet, egy komplex, üzleti célú, marketing megközelítésű emberi erőforrás menedzsment funkció. A kurzus előadói ebben az esetben is a legelismertebb szakemberek közül kerülnek ki, akik gyakorlati példákon keresztül járják körül a témát; HR, marketing és kommunikációs szakemberek, stratégiai tanácsadók, kutatók, valamint fejvadász cégek és állásportálok képviselői, vezetői segítenek abban, hogy a résztvevők teljes képet kapjanak a munkaerőpiac alakulásáról, a HR marketing és ezen belül az employer branding jelentőségéről és működéséről.

A 2015-ben indult Independent Media Education Center mára már több mint 100 előadóval dolgozik, és kurzusait közel 350-en végezték el. A képzések mellett az IMEC gyakornoki és álláslehetőségeket kínáló programjával segíti a fiatalok elhelyezkedését.

Regisztráció és program: itt.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

11 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.