2014. június 10.

Epicenter- Ads Interactive együttműködés

36 weboldal és 2,3 milliós eDM adatbázis értékesítésére írtak alá kizárólagos szerződést a felek. Erősödik az Ads Interactive női elérése is.

36 weboldal és 2,3 milliós eDM adatbázis értékesítésére írtak alá kizárólagos szerződést a felek. Erősödik az Ads Interactive női elérése is.

2014 május elejétől hosszú távú együttműködést kötött az Epicenter Hungary és az Ads Interactive Media Group. Ennek keretében az Epicenter portfólió értékesítését 3 irányból is az Ads Interactive támogatja, ezzel erősítve a cég azon törekvéseit, hogy nem csak mint sales house, hanem mint komplett technológiai szolgáltató jelenik meg a piacon partnerei számára.

A megállapodás része a portfólióba tartozó több mint 30 weboldal felületeinek értékesítése, melyek közül a legnagyobbak a sporthirado.hu, talalka.hu, love.hu, jojatek.hu, data.hu, donna.hu és a myvip.hu. A portfólióval jelentősen erősödik az Ads Interactive női elérése is.

Emellett a közös munka során az ügynökségek felé szintén az Ads Interactive értékesítheti a szűrési lehetőségekkel és affinitáscsoportokkal rendelkező, 2,3 millió egyedi email-címet tartalmazó eDM adatbázist is.

A közös munka harmadik lába, hogy a teljes portfólióban az Ads Interactive végzi a Google hirdetési felületeinek menedzselését és optimalizálását. Ennek létjogosultságában és az Epicenter végső döntésében szerepet játszott, hogy 2014. április 1-től az Ads Interactive lett a Google AdSense Certified Program első magyar és 14. globális partnere, mely jelentős hozzáadott értéket jelent az Epicenter számára a felületek kezelése tekintetében.

A korábbi egyenleg is visszajár

1 napja

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.