2012. március 29.

Eredmény a Mobiltárca tenderén

A szövetség weboldalának elkészítésére írtak ki pályázatot.

A szövetség weboldalának elkészítésére írtak ki pályázatot.

A Spice BTL nyerte a Magyar Mobiltárca Szövetség weboldalának fejlesztésére meghirdetett tendert. A megbízásnak nem csupán a szövetség külső weboldalának fejlesztése, hanem a szervezet tagjai által használt intranetes felület kialakítása és a Mobiltárca logójának megtervezése is része volt.

A tenderre a Mobiltárca négy céget hívott meg a tenderre: a végül győztesként befutó Spice BTL versenytársai a KIBU, a Carnation és a MOME Lime Design Művek voltak. A tender nyomán elkészült dinamikus site két nyelven, magyarul és angolul lesz elérhető. A magyar tartalom már most is teljes egészében böngészhető, az angol tartalom viszont egy hónapon belül kerül ki a honlapra.

"A Mobiltárca weboldalának elsődleges funkciója, hogy világosan, egyszerűen és interaktívan ismertesse meg a látogatókkal a mobil NFC-technológiára épülő mobilfizetési megoldás lakossági és üzleti előnyeit. Ezért olyan honlap kialakítását vártuk el a pályázóktól, amely letisztultságával, áttekinthetőségével, könnyű navigálhatóságával szórakoztatva informál és oktat. A jövőben a jelenleg elérhető vizuális elemek (animációk, ábrák) mellett saját gyártású videók segítségével is szeretnénk megmutatni a legmodernebb mobilfizetési megoldás felhasználói élményét és üzleti előnyeit" - nyilatkozta Pukler Gábor, a Mobiltárca elnöke, a Magyar Telekom üzletfejlesztési és innovációs igazgatója.