2012. március 29.

Eredmény a Mobiltárca tenderén

A szövetség weboldalának elkészítésére írtak ki pályázatot.

A szövetség weboldalának elkészítésére írtak ki pályázatot.

A Spice BTL nyerte a Magyar Mobiltárca Szövetség weboldalának fejlesztésére meghirdetett tendert. A megbízásnak nem csupán a szövetség külső weboldalának fejlesztése, hanem a szervezet tagjai által használt intranetes felület kialakítása és a Mobiltárca logójának megtervezése is része volt.

A tenderre a Mobiltárca négy céget hívott meg a tenderre: a végül győztesként befutó Spice BTL versenytársai a KIBU, a Carnation és a MOME Lime Design Művek voltak. A tender nyomán elkészült dinamikus site két nyelven, magyarul és angolul lesz elérhető. A magyar tartalom már most is teljes egészében böngészhető, az angol tartalom viszont egy hónapon belül kerül ki a honlapra.

"A Mobiltárca weboldalának elsődleges funkciója, hogy világosan, egyszerűen és interaktívan ismertesse meg a látogatókkal a mobil NFC-technológiára épülő mobilfizetési megoldás lakossági és üzleti előnyeit. Ezért olyan honlap kialakítását vártuk el a pályázóktól, amely letisztultságával, áttekinthetőségével, könnyű navigálhatóságával szórakoztatva informál és oktat. A jövőben a jelenleg elérhető vizuális elemek (animációk, ábrák) mellett saját gyártású videók segítségével is szeretnénk megmutatni a legmodernebb mobilfizetési megoldás felhasználói élményét és üzleti előnyeit" - nyilatkozta Pukler Gábor, a Mobiltárca elnöke, a Magyar Telekom üzletfejlesztési és innovációs igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.